Vila Pinul & Mesteacanul din Poiana Brasov.

Vila Pinul & Mesteacanul din Poiana Brasov

Vila este situata in centrul Poienii Brasov la 2 min de telecabina Bradul, inconjurata de verdeata si brazi cu priveliste spre partia Bradul.

Fiecare camera are baie in camera cu dus sau cada. Vila mai dispune de o garsoniera. Centru Spa si jacuzzi de exterior pentru 10 persoane.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, schimb valutar, sala de fitness, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, masaj, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Capacitate: 23 locuri in 10 camereVila Pinul**** in Neptun

Vila Pinul in Neptun

Vilele sunt amplasate intr-un cadru natural deosebit, orientate spre faleza din statiunea Olimp.

Dotari: fiecare vila are 2 corpuri cu intrari separate, cu 16 locuri de cazare si terase. Corpul A are la parter camera de zi, sufragerie, bucatarie complet utilata si grup sanitar. La etaj are 3 dormitoare cu cate 2 locuri si 2 grupuri sanitare. Corpul B are la parter camera de zi, sufragerie, bucatarie complet utilata si grup sanitar. La etaj are 5 dormitoare cu cate 2 locuri, 3 bai si 2 grupuri sanitare. Camerele au in dotare TV cablu si instalatie de aer conditionat. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial sau cu doua paturi. Toate dormitoarele au TV cablu si instalatie de aer conditionat. Din dormitor se iese pe terasa amplasata spre mare.

Vilele au curte proprie prin care sunt legate direct de faleza.

Vila Pinul in complexul Cheile Gradistei Fundata

complexul Cheile Gradistei Fundata Capacitate: 18 locuri
Vila Pinul este situata in complexul Cheile Gradistei Fundata si va pune la dispozitie 18 locuri de cazare. Vila se afla intre vilele Fagul si Alunul, in apropiere de intrarea in complex.

 

Localizare: situata la 100 metri distanta de receptie.

Camerele Vilei Pinul sunt urmatoarele:

Alte facilitati:


Vila Pinul in Satul de Vacanta Creanga


Creanga

Vila Pinul vă pune la dispoziţie:

Camerele au balcoane din care puteţi admira privelişti panoramice deosebite.