Zodiac Druidic:  Teiul. 11-20 martie, 13-22 septembrie

Reuseste sa se faca usor agreat prin farmecul sau. Este insa destul de oscilant si contradictoriu, trecand cu usurinta de la adevar la minciuna, de la curaj la lasitate, de la fidelitate la lipsa de credinta, fara sa li se para anormal. Usor adaptabil, poate ajunge sa se rateze din cauza anturajului.

Zodiac Druidic:  Salcia. 1-10 martie, 3-12 septembrie

Impresioneaza printr-un aer melancolic ce le sporeste farmecul si misterul. Reactioneaza lent, cu gesturi vaporoase, sugerand astfel celorlalti dorinta de a ii ajuta. In general nostalgici, romantici, visatori, cu ochii tradand o suferinta  interioara, numai de ei inteleasa.

Zodiac Druidic:  Pinul. 19-29 februarie, 24 august - 2 septembrie

 Are trasaturi placute si se ingrijeste sa aiba un aspect elegant. Fara sa se exteriorizeze prea mult, are o vointa deosebita, provenita si din credinta sa ca fiecaruia i se dau greutati in viata, dar este ajutat sa le depaseasca, mai devreme sau mai tarziu. Rezista fara a se plange in situatii in care altii au abandonat de mult lupta. Se organizeaza si asteapta cu incredere evolutia evenimentelor.

Zodiac Druidic:  Cedrul. 9-18 februarie, 14-23 august 

Are o constitutie solida, puternica si o sanatate de invidiat. Se poarta maiestuos, exprimandu-si prin felul de a fi marile sale calitati: curajul sau, increderea ca nu exista sarcina sau provocare careia sa nu ii poate face fata, interesul sincer fata de problemele sociale.

Zodiac Druidic:  Chiparosul. 26 iulie - 4 august, 25 ianuarie - 3 februarie 

 In general inalt, bine legat, atletic, puternic si rezistent. Se adapteaza cu usurinta oricaror conditii, fara sa fie prea exigent. Cel mai mult isi doreste linistea si tihna alaturi de familia sa. Vrea o viata simpla, fireasca, apropiata de natura.

Zodiac Druidic:  Ulmul. 15-25 iulie, 12-24 ianuarie 

In general inalt si frumos, se remarca prin printr-o prestanta naturala, ce reflecta parerea sa despre sine. Este sensibil la boli infectioase. Trecerea timpului ii accentueaza tendinta  spre ingrasare.

Zodiac Druidic:  Bradul. 5-14 iulie, 2-11 ianuarie

 Cu o tinuta eleganta dar clasica, are o frumusete austera, rece. Este in general rezistent si sanatos; chiar daca are o boala cronica, o duce pe picioare vreme indelungata.

Zodiac Druidic:  Marul. 25 iunie- 4 iulie, 23 decembrie - 1 ianuarie 

 Iese in evidenta prin farmecul si senzualitatea sa neelaborata, pe care o emana in mod inconstient. Sincer si firesc, atrage cu usurinta oameni cu care realizeaza o apropiere spontana, de parca s-ar cunoaste de mult. Se amaraste si devine rezervat atunci cand detecteaza falsitate din partea celorlalti.

Zodiac Druidic:  Smochinul. 14-23 iunie, 12-21 decembrie 

Simplu, natural, se remarca totusi prin personalitatea sa deosebita. Pentru a se pune in valoare, are nevoie de un anturaj favorabil, care sa ii ofere caldura si atentie. Sentimental incurabil, tanjeste dupa dovezi de afectiune, oricand si oricat de teatrale ar fi. Acestea il ajuta sa  lupte cu complexul sau de inferioritate si de inadecvare.

Zodiac Druidic:  Carpenul. 4-13 iunie, 2-11 decembrie 

Delicat si nobil, dar cu o mina studiata, este remarcat  cu usurinta pentru impresia pe care o face. Are simt estetic si il foloseste mai ales pentru imbunatatirea imaginii sale. Ar avea mult de castigat daca s-ar concentra asupra interiorului si valorilor sale. Cauta in mod activ elemente exterioare care sa ii adauge valoare: pozitii sociale, diplome, decoratii.

Zodiac Druidic:  Frasinul. 25 mai - 3 iunie, 22 noiembrie - 1 decembrie 

Prezentabil, este in general inalt, cu membre fine, cu fata prelunga. Mereu agitat si nelinistit, este totusi simpatic si realizeaza cu usurinta contacte umane. Reuseste, fara insistente, sa ajunga la sufletul oamenilor, la miezul problemei. I se potrivesc profesiile in care este nevoie in primul rand de abilitati de comunicare si de convingere. Pe de alta parte, intuitia il ajuta sa anticipeze evenimente importante.

Zodiac Druidic:  Castanul. 15-24 mai, 12-21 noiembrie 

In general frumos, aspectuos, puternic, se bucura de o buna sanatate. Ceilalti cred ca se poate lua la intrecere cu greutatile vietii. Mai degraba insa, reuseste sa ajunga in situatii neplacute pe care incearca sa le rezolve direct, chiar fara tact.

Zodiac Druidic:  Plopul. 1-14 mai, 5-13 august, 4-8 februarie

In general este inalt, frumos, subtire si are o prestanta remarcabila cu care isi mascheaza eficient nesiguranta. Prezinta mereu o mina senina, senina, ce nu lasa sa se intrevada grijile materiale si existentiale ce il chinuie.

Zodiac Druidic:  Nucul. 21-30 aprilie, 24 octombrie - 11 noiembrie

 Este chipes si senzual, cu un comportament studiat ce lasa putin loc spontaneitatii. Timid fiind, isi construieste cu atentie o imagine pe care o prezinta celorlalti. In general este pasiv, asteptand sa fie observat, insa in situatii de urgenta ori cand este provocat actioneaza rapid si eficace.

Zodiac Druidic:  Artarul. 11-20 aprilie, 14-23 octombrie 

 Se remarca prin tinuta si prin prezenta. Se bucura de o sanatate si vitalitate remarcabile. Atent la tot ce se intampla in jurul sau in plan social, cauta sa fie in apropierea persoanelor importante si a noilor curente. Doreste sa isi elimine lacunele, sa inteleaga si sa interpreteze intr-un mod original ultimele idei si evenimente.

Zodiac Druidic:  Scorusul. 1-10 aprilie, 4-13 octombrie 

Aparent fragil si delicat, este mai robust decat alte  persoane mai bine legate. Atrage prin farmecul sau si armonia trasaturilor.

Zodiac Druidic:  Alunul. 22-31 martie, 24 septembrie - 3 octombrie 

Constitutia mai degraba subtie, fragila si elastica sugereaza abilitatea acestei persoane de a se adapta situatiilor si persoanelor, de a evita confruntarile inegale si inutile. Fire independenta, plina de farmec si de magnetism, discreta, prefera sa faca lucrurile in felul sau, fara a intra in contradictie cu ceilalti. Evita o prea mare apropiere cu cei din jurul sau, izolarea stimulandu-i imaginatia creatoare.

Zodiac Druidic:  Fagul. 22 decembrie (solstitiul de iarna) 

Este in general inalt, prezentabil, chiar aratos, remarcabil prin armonia trasaturilor. Acorda mare atentie aspectului exterior, siluetei si sanatatii. Meticulos, nu lasa  nici un amanunt vestimentar la voia intamplarii.

Zodiac Druidic:  Maslinul. 23 septembrie (echinoctiul de toamna) 

Fragil, nu prea inalt, atrage prin armonia trasaturilor si o frumusete ce vine din interior. Iubitor de liniste, pace, armonie, impacat cu sine si cu lumea in care traieste. Atent si empatic, intelege dorintele si interesele celor cu care vine in contact. Gaseste mereu o cale de impacare, fara sa dea impresia ca renunta la ceva.

Zodiac Druidic:  Mesteacanul. 24 iunie (solstitiul de vara)

Are o aparenta placuta, naturala, chiar stilata. Elegant si prietenos, este popular si inspira nevoia de protectie. Nu renunta la o anume distanta in raporturile cu ceilalti, insa este apreciat pentru sufletul si intelepciunea sa.

Zodiac Druidic:  Stejarul. 21 martie (echinoctiul de primavara)

Asemenea copacului ce il tuteleaza, persoana nascuta in aceasta zi se distinge prin tinuta si prestanta. In general inalt, are cu siguranta o alura ce emana putere si stabilitate si impune respect. Sigur ca acestea vin din adancul sau. Are incredere nemarginita in sine si in judecata sa, putand ajunge sa creada si ca trebuie sa i se acorde un rol central in cadrul grupului sau, de “calauza” pe drumul spre succes.